DIN PARTNER
I ALLA LÄGEN

Stefan Larsson, Rekryteringskonsult

På jakt efter teknisk kompetens?

Nexer Recruit är din strategiska partner som alltid hjälper dig att tänka nytt och hitta framtidens ledare och specialister.

Vi delar vårt nätverk med dig

Våra rekryteringskonsulter har djup förståelse för IT/Tech.

Vi har möjligheterna att hitta rätt på den digitala marknaden. Vi talar samma språk som våra kandidater och partners, vilket gör att vi kan möta förväntningarna men också hjälpa till att hitta nya möjligheter som du inte trodde fanns. Vi matchar erfarenhet och ambitioner, hos företag och människor vilket gör att du får en perfect match.

Underlätta rekryteringen

Vi är erfarna rekryteringskonsulter, som hjälper våra kunder med en smidig och lyckad rekryteringsprocess och våra kandidater till nya spännande möjligheter.

Vi drivs av att se företag och människor växa. Hos oss får du hjälp med hela eller delar av rekryteringen så som rådgivning, förstudier, second opionion, tester, och strategiska åtaganden. Det ger ditt företag en professionell presentation mot kandidaterna, bygger ditt varumärke och säkerställer att du får rätt kompetens.

Vårt mål är din framgång

Rekrytering är en strategisk funktion och har direkt påverkan på verksamheten.

Vi arbetar med affärskritiska roller som har omedelbar påverkan på företagets nutida verksamhet och framtida affärsmål. I varje uppdrag utgår vi från just ditt företags verksamhet och affärsmål. I Nexer Recruit får du en partner som känner ditt företags vision och mål och som kan matcha de med rätt kandidat. Det är då magic happens.

Du kan lita på oss

Vi rekryterar kompetens med digital erfarenhet inom områden som är centrala för ditt företags tillväxt.

Affärsmässighet i varje enskilt uppdrag garanterar hög kvalitet och långsiktighet för både kunder och kandidater. Över tusen lyckade rekryteringar sedan 2014 talar sitt tydliga språk. Vi matchar rätt kandidat med rätt jobb. Våra kunder och kandidater litar på oss. Varför skulle inte du?