Vi tänker
nytt!

Johan Blomberg, Rekryteringskonsult

REKRYTERING inom framtida digitala MÖJLIGHETER

Digitaliseringen förändrar världen runt omkring oss, ställer nya krav på företag och skapar nya kompetensbehov.

Nexer Recruit är ett nischat rekryteringsbolag inom IT/Tech som förstår framtidens behov och har den unika styrkan att vi sitter mitt i teknikutvecklingens epicentrum. Som en del av Nexer Group har vi tillgång till expertkollegor med den senaste kompetensen inom IT/Tech. Det har visat sig vara oerhört värdefullt i våra rekryteringsuppdrag mot våra kunder att de, vid behov, kan bistå med teknisk kvalitetsgranskning i våra processer.

Vi älskar det vi gör och får saker att hända och därför är vi med våra kunder och kandidater hela vägen. Vi coachar och sparrar våra kunder att hitta rätt kompetensprofil och bidrar även med best practice inom de olika teknikområdena.

Låt oss skapa utveckling och tillväxt för dig och ditt företag.

Vi utgår från Sverige

Nexer Recruit har kontor i Stockholm, Göteborg, Skövde, Malmö och Helsingborg, men rekryterar även internationellt. Genom övriga Nexer-kontor täcker vi upp Sverige, Polen, England, Indien och USA. Vi har hjälpt våra kunder med lyckade rekryteringar av kvalificerade specialister och chefer sedan 2014. Våra uppdragsgivare är stora och små aktörer inom privat och offentlig sektor, samtliga med starka erbjudanden och unika positioner på marknaden.

 

Rekrytering är vägen till framgång

Vinnande team är nyckeln till framgång, det förstod Danir-gruppens grundare Dan Olofsson redan 1986. Med ett stort engagemang och en stark entreprenörsanda är vi idag en framgångsrik verksamhet som kombinerar teknisk kunskap med affärsmannaskap och fokus på att skapa en bättre framtid.

På Nexer Recruit är vi stolta över att vara en del av Nexer-familjen och vi bryr oss lika mycket om våra kunder och kandidater, som medarbetare och samhället, både nära och långt borta.

Världskarta

 

Fler kvinnor till IT-branschen

Inom Nexer brinner vi för jämställdhet och IT-branschen behöver verkligen fler kvinnor. Därför är vi huvudsponsor till Pink Programming som lyfter fram kvinnliga förebilder och lär tjejer koda.
www.pinkprogramming.se

 

Starkt kvinnligt nätverk

Vi vill stärka och locka kvinnor till IT branschen. Därför startade vi Nexer Network: Women. Ett starkt nätverk där kvinnor kan knyta kontakter, inspireras och utvecklas. Vi gör det genom att bjuda på populära events med föreläsare och mingel.
www.linkedin.com

 

Nätverk för mjukvaruutvecklare

Vi vill bidra till att skapa en starkare community för utvecklare. Genom Nexer Network: Developers kan alla som jobbar med eller är intresserade av mjukvaruutveckling träffas, diskutera, inspireras och utvecklas ihop. www.linkedin.com

 

Satsning på mångfald

Det tar alldeles för lång tid för akademiker med utländsk bakgrund att komma in på den svenska arbetsmarknaden. Vi är partner till Mitt Liv och erbjuder anställda plats i mentorprogrammet Mitt Livs Chans. Vi är övertygade om att när människor med olika bakgrund och erfarenheter möts ökar både engagemanget och förståelsen för varandra.
www.mittliv.com

Star for Life skapar framtidstro

Danirgruppens grundare Dan Olofsson är en sann entreprenör. När han och hustrun Christin på nära håll såg hur aids drabbade familjerna i Sydafrika beslöt de att göra något konkret för att hjälpa till. Det blev starten på organisationen Star for Life, som idag stöds av många av Sveriges mest framgångsrika företag.

Genom ett välutvecklat pedagogiskt program började 2005 ett nära samarbete med en skola i provinsen KwaZulu-Natal. Sedan dess har hundratusentals skolungdomar i olika provinser uppmuntrats att satsa på sin utbildning och tro på sin egen framtid. Resultaten är fantastiska och Star for Life-programmet växer även i andra länder. I Sverige verkar Star for Life genom musikprojektet Marching for Love, för att bl a öka förståelsen mellan svenska och afrikanska skolungdomar. www.starforlife.se